SNAP
NMIMS
NMAT

Answer Key for Article Questions

Answer Key for Article Questions

Answer Key

Ques. Complete the following sentences by filling in 'a' or 'an' or 'the' as may be suitable.

1) I am a fan of __ Greek culture.
Ans. The

2)  I dread ____ principle is furious.
Ans. The

3) Dan was __ assistant director in that movie.
Ans. An

4) We live in ___ united community.
Ans. A 

5) He loves playing ___ hornet.
AnsThe

6) Is there __ ‘m’ in your name. 
Ans. An

7) Where are __ apricots your uncle sent.
Ans. The

8) My birthday is on __ 6th of May.
Ans. The

9) ___ Netherlands is still under ___ lockdown.
Ans. The / a

10) I have ___ important information for you.
Ans. An

11) Abhijit Banerjee is __ Nobel prize winner.
Ans. A

12)  ___ Mehta’s invited their friends and family.
Ans. The

13) Onions cost __ whooping $10 __ pound.
Ans. A / a

14) Where is ___ busiest city in ___ world.
Ans. The / the

15) My dog is ___ Dalmatian.
AnsA

16) ___ migrant workers need our help.
Ans. The

17) Jane heard __ siren and panicked.
Ans. A

18) I still remember ___ summer of ’69. 
Ans. The

19) I am on __ UN mission.
Ans. A

20) Abhijit Banerjee won __ Nobel prize in Economics. 
Ans. The

21) Rob wants __ hour off.
Ans. An

22) He is ___ European boy.
Ans. A

23) Mumbai is ___ busy city. 
Ans. A

24) MBA Rendezvous is ___ excellent web portal to get __ latest MBA related news.
Ans. An / the

25) Rajesh has ___ very interesting point to make.
Ans. A

Stay informed, Stay ahead and stay inspired with MBA Rendezvous